Att vara mamma i denna familjen

Att vara djur mamma i denna familjen kan vara jobbigt... På kvällen ska man kolla att alla e inne och har ätit. När man gjort det ska man hinna vila lite med innan det e dags för morgonbus. Ibland orkar jag inte med allt och sover länge istället. Favorit stället e vid mammas ben i sängen men just nu får ja inte ligga där för att det har flyttat hit en ny 4 bent som inte jag kan ligga nära för då skälelr han på mig. Vi hoppas snart han ska lugna sig... :)

//Selma



Tjockisen det e jag det

I min familj kallas jag tjockisen... lite taskigt kanske ni tycker? Fast med all rätt... ja har gått upp litegrann i vikt sedan snön kom. Då e det mykcet roligare att vara inne och sova och äta :) Fast mamma säger att ja ser dubbelt så stor ut när ja ligger... :)

//iza



Lekt i bergen

Idag har ja och min nya bror lekt o bergen... Han e ganska okej faktiskt. Dock kommer han lite för nära mina ben ibland då måste ja ju bli lite arg :) Han kissade inne idag när snöplogen kom, ja sa att den inte va farlig men han e väldigt rädd för den. Efteråt fick han låna min säng plats så han skulle bli glad igen. Nu sak vi gå och vila lite, vi har hjälpt mamma att städa lite :)


Här e min hya bror, söt va? :)

 

Här busar vi... ja e snabbare än honom :)

 

Här får han en puss <3



Hejsan på er!

Jag heter Teddy och fyller snart ett år, alltså stor kille :)

Ja flyttade hem till familjen pälsälsklingar igår och det var mycket nya intryck. Det går runt en massa saker på fyra ben som jag inte riktigt förstod var det va för nåt. Dom hade hår som jag men de såg lite ut som aliens :) De lät jätte konstigt med. Ett ljud jag aldrig kunnat härma. Jag har även en syster här som e jätte söt men hon e väldigt mammig nästan lite för mesig för min stil men vad ska man göra?

Idag har ja varit ute i bergen med syster Nova och sprungit. Det va skit kul! Hon blev arg några gånger på mig, hon tyckte inte om boxningslek alls. Så jag får nog ta och sluta med den... typ aldrig!! :)

För övrigt trivs ja bara, idag har ja bara ätit ben och druckit. Varför ska man äta mat när det finns ben? Såna på två ben kan vara så korkade ibland!

Lite bilder på söta mig med syrran

// Teddy



Så här söt var ja på tåget. Den fina selen har ja fått från de bästa fosterföräldrarna mia och Patrik :)


Ingen aning om vad ja göra här.. men va tusan gör hon då?


Wiiihooo... se va högt ja kan hoppa :)


Här är syrran, dock inte lika söt som mig men inte så pjåkig heller


Lite skryt

När jag var liten tyckte alla att jag var den sötaste valpen de sett :)

Kolla själva :)


Elvis bad sugen

Idag när jag satt på toa undrade jag vad som satt bakom duschdraperiet så va det Elvis som satt och drack :) Han e så söt när han sitter där och dricker. Förstår inte varför han sitter där när det finns rent kallt vatten i skålen.. Dessutom gör han lite reklam för Elvital här :)


Inte kul

Nej det e inget kul uteväder idag... Katterna är inne och lever loppan istället. Ibland undrar jag hur dom orkar :) Nova har varit lite orolig idag eftersom grannarna burit saker hela dan i korridoren. Så nu ska vi ut i bergen och leka och tänka på annat :)

Kärlek...

Iris och Elvis är verkligen kära eller Iris är mer kär i Elvis än vad han e i henne :) De är så söta när de ligger och myser och Iris springer efter Elvis överallt och ska äta när han äter :)


mys i katt sängen :)


Leker kurragömma med matte i garderoben

Iris ligger på elvis i klätterträdet:)


mys i soffan



På utsidan

Idag när ja skulle göra behov nr 2 på lådan så var jag bara tvungen att göra så att kom precis på kanten i lådan, matte säger att jag ska sitta i lådan men vet hon hur det känns att sitta där?? Äckligt ju... ja e alldeles för fin för nåt sånt! Jag vill ha en egen låda helst men nån av de andra ska alltid dit innan mig!

Så istället för Power to the people tycker jag Egna boxes to the cats! smiley

// Iza

Kanske e med hund :)

Vi ska förhoppningsvis få hem en hund från hundarutanhem om lite drygt en vecka :) matte säger att jag behöver ha en kompis och det tror jag med, vi kommer ha super roligt. Har längtat efter att ha en bus kompis som kan vara ved på alla mina upptåg :)

Så här söt e han :) Åh vad vi längtar :)

// Nos puss från Nova


Toris :(

Tore är ju bortsprungen sen sommaren, lägger upp lite extra bilder på han här. Vill ha hem honom igen mer än nåt annat!


Älskar snö

Gud va jag älskar snö :) Idag har ja sprungit som en galningen i bergen. matte försökte ta kort men jag kunde knappt sitta stilla :) Fast jag längtar till sommaren när jag ska ut och bada :)

Här e lite bilder på mig :)


Utlyft idag

Tror matte har börjar tröttnat på mina illaluktande morgon behov som jag ALLTID måste göra när hon gör sig klar på morgonen så idag lyfte hon mig från kanten på lådan (alltså ja va nästan precis i) till balkongen, och PANG stängdes dörren.

Så ja fick snällt gå ut och fixa behoven smiley

// Iza

Välkommen till vår nya blogg!

Hejsan alla glada djurälskare!

Nu är vi tillbaka med en ny blogg. Denna förra hände det något med så nu har vi startat en ny. Vi har lite skriv hjälp här av matte men hon har inget att säga till om när det kommer till vad som skrivs!

Hon är bara som vi kallar henne en "assistent" (med väldigt dåligt betalat)

Hoppas ni kommer läsa mer av oss :)

RSS 2.0